Báder Szabolcs is nálunk dolgozik!

Báder Szabolcs is nálunk dolgozik!


Báder Szabolcsnak tetszett az Avatar.
De azért jó ember. Például szereti a tihanyi Rege cukrászdát is…
Persze, nem ezek miatt a dolgok miatt került a Brightlyhoz…

Hanem azért, mert az online marketingről itthon kevesen tudnak nála többet. Mi pedig úgy gondoljuk, hogy ez az a terület, aminek a jelentőségét nem lehet túlbecsülni… Egész konkrétan: pár év múlva ebből fog élni a szakma.

Szabolcs 2009-ig a HPS Interaktív divízióvezetője volt, majd egy határozott lépéssel megalapította saját cégét, a Baader&Baader Interactive-ot, melyet 2013-ig vezetett. Közben éveken keresztül ellátta a Realeyes kelet-európai képviseletét is, és igazán alaposan beleásta magát a usability és a szemmozgás-kutatások sok haszonnal kecsegtető világába. 2013-ban megalapította a Conversion Experts névre hallgató e-kereskedelmi adatbázis-építő és lead generáló, tanácsadó ügynökséget. 2014 óta pedig a Brightly online csapatát erősíti business development direktorként.

És hogy mit gondol Szabolcs a munkáról? Erről beszéljen ő maga:

„Egyszerű dolgokkal foglalkozom, mint a kattintás, az érintés, egy gomb lenyomása… A felhasználókra fókuszálva élményeket nyújtó és hatékony megoldásokat hozok létre, melyek biztonságosan szállítják a megbízók által megadott célszámokat.”

Hogyan jellemezzük őt? Stílusosan egy címkefelhővel. :)

sales/ lead generation/ conversion rate optimization
e-commerce/ direct marketing/ cross-channel knowledge
ux-usability/ eye-tracing/ SEO

Melyik szót használja a leggyakrabban mostanában? Gamification. (És „úgymond”.)

Milyen vele együttdolgozni? Inspiráló, mert mindig van egy új megoldása. Megnyugtató, mert mindenre vannak válaszai. Edukatív és informatív, mert állandóan talál (vagy készít!) egy friss kutatást, folyamatosan figyeli a piaci trendeket. Könnyű, mert higgadt ember, akivel lehet értelmesen vitatkozni. A meggyőzésben hisz, nem a legyőzésben…

…végső érvként pedig van egy hatalmas kutyája. Konkrétan bullmasztiff.

 

+ There are no comments

Add yours