Boldog szülinapot, Sió Pláza!

Boldog szülinapot, Sió Pláza!


Június 21-én lett 2 éves a Sió Pláza és nekünk jutott a hálás feladat, hogy megszervezzük egy fiatal bevásárlóközpont szülinapját. A zsúr összességében nagy sikert aratott, főleg a lufiesőt díjazták a résztvevők – hoppá, le is lőttük a poént.

Pedig nemcsak a lufizás volt említésre méltó ám! Egy csomó mindennel készültünk az alkalomra. Délelőtt Alma együttes koncerttel melegítettünk, hogy minden készülő és véletlenül belénk botló plázázót elkaphasson az ünnepi hangulat. Aztán sor került helyi nevezetességek bemutatására is, na nem a hagyományos értelemben: a Siófoki Mazsorett Csoport kápráztatta el a bámészkodókat. Utánuk következett, koradélután a Bóbita Bábszínház előadása. Este még kicsit belehúztunk, a köztes időben pedig bluebox fotózással, kézműves foglalkozással és arcfestéssel köthették le magukat a kisebbek és a nagyobbak is. Arra is készültünk, hogy lesz olyan, akit a fentiek közül egyik sem érdekel: szóval bevetettünk pár lufihajtogató bohócot is, nekik aztán tényleg senki nem tud ellenállni – ez bizonyított tény!

A június tizedike óta futó szülinapi nyereményjátékot pontosan ennek az ünnepnek az apropóján gondoltuk ki, a lezárását sem bíztuk a véletlenre. A buli délutáni óráiban Felméri Péter, a stand up comedy műfajából már jól ismert humorista sorsolta a nyerteseket, így a hangulattal sem volt gond. Az egész napos örömködést is ő zárta egyébként, a tőle megszokott vicces sztorikkal. Rajta kívül nagy vonzerővel bírt még a műsorkínálatban Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán neve is, ráadásul Dóra még a kettejük fellépése után egy ráadás egyéni produkciót is villantott. Hab volt a szülinapi tortán, hogy a Pláza üzletei is lelkesen csatlakoztak az ünneplő zsongáshoz, és kedvezményekkel vidították az elégedett vásárlókat.

Igyekeztünk mindenre gondolni és a már megszokott rendezvényi keretekből is kihozni valami maradandóbbat. Adja magát, hogy ezt az utolsó kiemelt momentumot „nagy durranásnak” nevezzük, mert tényleg eléggé úgy tűnt, hogy az volt. De inkább meghagyjuk ezt az elnevezést Charlie Sheen-nek és az örök amerikai akció-vígjáték műfajnak. A Sió Plázában szerencsére nem a filmhez hasonló jelenetek zajlottak, csak ártatlan lufikkal játszottunk. A színpad elé összegyűlt tömeg feje fölé belógatott lufikat az alkalmas pillanatban leengedtük, ami már magában elég volt ahhoz, hogy mindeniből előtörjön a gyerek. Bónusz volt, hogy a narancssárga, Sió Plázás léggömbökben kódokat rejtettünk el, amik segítségével a tehetséges halászok ajándékokat vihettek haza.

Ez a momentum látványában és hangulatában is vitte a prímet, de az egész rendezvényre vonatkozóan is sok pozitív visszajelzést és kommentet kaptunk. Még olyanoktól is, akik csak odatévedtek, azt hallottuk, az eredeti szándékaiktól eltérve ott ragadtak egészen hosszan a bulin. Szóval az öröm a miénk is volt, és lesz is, mivel van szerencsénk az éves kommunikációs és rendezvény feladatokat is ellátni a Sió Plázának. Már pörgünk rajta, itt a blogon pedig be is fogunk számolni mindenről, hogy le ne maradjatok!

+ There are no comments

Add yours