Brightly siker a dm social media tenderén

Brightly siker a dm social media tenderén


Vannak márkák, amiket nagyon könnyű szeretni. A dm pont ilyen. Az önjutalmazás igazi fellegvára, ahol teljesen racionális indokokkal válogathatunk – akár órákon keresztül – színek, formák és illatok között. Márkásnál márkásabb termékek, jó árak, minőségi saját árucikkek… Szeretjük az ilyen helyeket!

Ezért voltunk igazán boldogok, amikor meghívást kaptunk a drogerie markt social media stratégia tenderére. Tudtuk, hogy sokan vagyunk versenyben: erős mezőnyben kell nagyot villantanunk. Azt is tudtuk, hogy ezt a tendert meg tudjuk nyerni, hiszen ideálisak a körülmények: rajongásunk és márkaismeretünk adott! Házon belül valóságos közelharc folyt a munkáért – mindenki szeretett volna dolgozni rajta. Ez az odaadás meglátszott a kész anyagon is: igazán büszkék voltunk a végeredményre! Izgatottan, ujjakat keresztbe téve vártuk az eredményhirdetést.

Ezek után elképzelhető az örömünk, amikor megtudtuk, hogy a kétkörös tender végén az ügyfél minket választott a pályázó 21 ügynökség közül! A közös munka el is kezdődött: egy karácsonyi akció készül a dm számára műhelyünkben. Szerintünk nagyszerű lesz. És persze az utána következők is…

 

 

+ There are no comments

Add yours