Fénymásolókban nyomulunk! – Elkészült a Konica Minolta új weboldala

Fénymásolókban nyomulunk! – Elkészült a Konica Minolta új weboldala


Egy remek hírt szeretnénk elújságolni nektek! Nagyon büszkék vagyunk, mert fél évvel az első egyeztetések után máris hasít a Konica Minolta új, használt gépekkel foglalkozó Konica Minolta Selection oldala, amit mi készíthettünk. Gyertek, kukkantsátok meg, miről van szó!

A Konica Minolta Magyarország Kft. nemrég új márkával jelent meg a piacon, a Konica Minolta Selection programmal, amivel elsősorban a KKV szektor szereplőit kívánta megcélozni. Ez a program egyébként használt fénymásolókkal és használt, irodai nyomtatók bérbeadásával foglalkozik. Szóval azok a cégek, akik szeretnének mindig a legújabb, legmenőbb, színes, multifunkciós nyomtatókkal nyomtatni, teljes körű szolgáltatással megfejelve, azok kibérelhetik a Konica Minolta csúcskategóriás gépeit (akár kezdeti beruházás nélkül is), ezzel pedig csomót spórolhatnak az üzemi költségeiken! Arról nem is beszélve, hogy a Konica Minolta Premium Selection®, Standard Selection és Showroom Selection termékkészletei szinte naponta frissülnek, a bérlési (vagy akár vásárlási) konstrukciót pedig személyre szabva, a saját igényeiknek megfelelően választhatják ki. Jól hangzik, igaz?

Ahhoz viszont, hogy ez az amúgy szuper ötlet a gyakorlatban is jól működjön, szükség volt egy olyan weboldalra, ami hatékonyan támogatja ezt az összetett tevékenységet – és mellette persze maximális felhasználói élményt nyújt! A komoly folyamatvezérlési tervezés és precíz kivitelezés után így a végeredmény egy olyan egyedülálló oldal lett, ami nem csak az ügyfelünk életében, de a használt másolók mozgalmas és fordulatokkal teli történetében is egyedülállónak számít. Szóval már dupla okunk van az örömre, a hasznaltmasolok.hu indulását ezért még egy szuper nyereményjátékkal is megfejeltük.

Ha gondolod, nézz körül az oldalon is, még friss és ropogós!

És hogy a SEO-s munkatársunk is olyan boldog legyen, mint amilyenek mi vagyunk, most jöjjön pár szupermenő kulcsszó, ami segít ráérezni, pontosan milyen is a hamisítatlan Konica Minolta Selection életérzés: bizhub, bizhub 223, bizhub C220, multifunkcionális gép.

+ There are no comments

Add yours