Szupervadmalaccal erősítünk!

Szupervadmalaccal erősítünk!


A Brightly egyre jobban hasít, aminek nagyon örülünk, annak pedig, hogy ezzel együtt szinte hétről hétre új kollégákat üdvözölhetünk a főhadiszállásunkon, még inkább!

Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek vadiúj állati munkatársunkat, aki a múlt héten csatlakozó Bugybóka után szintén a 2015 első negyedévére tervezett bővülési programunk részeként érkezett meg hozzánk (Zsutti, Zoli, Szandra és Marci, bocsi, hogy ti nem kaptatok posztot!).

Szóval visszatérve a vaddisznó kollégára, a munkatapasztalatairól egyelőre nem sokat tudunk. Mindössze annyit árult el a szakmai múltjáról, hogy a buzz generálás a legnagyobb specialitása. De Frizi (nekünk ezen a néven mutatkozott be) életigenlése és pörgős személyisége végül még hallgatag múltja ellenére is meggyőzött minket arról, hogy helye van a csapatunkban. Az pedig csak a ráadás, hogy bár nemrég költözött Pestre egy haverjával, és legtöbbször szeret észrevétlenül mozogni a városban (vagy csak a hatóságok elől rejtőzik?), mégis mindenki ismeri és bírja őt. Reméljük, hogy ti is!

+ There are no comments

Add yours