Lipstick Friday

Lipstick Friday


Még anno a Kreatív LolliPOP díjkiosztóján Orsi (cukiságfaktorfelelősünk) és Lilo (szépségvarázslónk) megállapították, hogy a Brightlynál feltűnően kevés a színes rúzs. A helyzet pedig tarthatatlan volt!

Így jött a csajoknak az ötlet, hogy megalakítsák a Lipstick Friday-t, mikor mindenki megvillanthatja a kedvenc pink, piros, lila, vagy narancssárga rúzsait. És miért péntek? Mert az a leglazább nap a héten – TGIF, habos latte és sütihegyek.

És hogy ez az egész ne csak egy vizuális élmény, hanem valami igazán szuper cucc legyen, a lányok azt is kitalálták, hogy az mozgalmat egy kis jótékonysággal teszik még szerethetőbbé. Minden hónapban más-más ügyet szemelnek ki és a „kreatív brief” után kommunikálják ezt a kedves munkatársak felé.

Azóta a decemberi Lipstick Friday gyűjtésből megleptük a Hűvösvölgyi Gyermekotthon kis lakóit karácsonyi ajándékokkal, januárban pedig az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak gyűjtöttük össze és ajánlottuk fel a már nem használt ruháinkat. A vezetőség ráadásul olyan jó fej volt, hogy engedélyezte a sok-sok bőröndnyi adomány elszállítását a céges kocsival, Dani pedig beugrott sofőrnek (nagy puszi érte innen is).

Szóval ilyen szuper dolgok történnek nálunk! Mert adni mindig sokkal jobb érzés, mint kapni, és ebben mindannyian hiszünk.

+ There are no comments

Add yours