Csúcsszuper csajok

Csúcsszuper csajok


Előző héten a Brightly pasik számoltak be nem mindennapi hobbijaikról, amikkel szabadidejükben magukat, ebédidőben pedig egymást szórakoztatják. De a csajoknak is van ám mesélnivalójuk! Főleg azért, mert egytől egyig szuper jó fejek (és ezzel persze nem a nőnapi kedveskedést akarjuk letudni).

Kezdjük rögtön is Alexával, akit azért nem láttok a képen, mert a fotót az előbb lőttük, Alexa pedig szabin van (súlyos ezt leírni így péntek délután)… Na de visszatérve a témához, Alexa Head of Copy nálunk, és a legsokkolóbb szenvedélye az, hogy odavan a devizakereskedelemért, és ha nem imádná ennyire a melóját, biztosan ezzel foglalkozna. Helyette viszont idő híján (merthogy a devizakereskedelmet kicsiben nem érdemes csinálni) shaolin kungfuzik, sütit süt, és lekvárt is főz. Szintén fontos infó, hogy utóbbiból a banános-epres mix a kedvence! Nekünk meg ő. :)

Orsinkról viszont már korábban is írtunk, hiszen ő az a csupaszív, aki összehozta cégen belül a Lipstick Friday jótékonysági „sohavégetnemérő” gyűjtést. Szóval már ebből is látszik, hogy ő bizony szeretetben utazik, és ezért csapott fel esküvőszervezőnek is (bár még nincs kilátásban… Borsó, azért ugye bejelentkezhetünk?). Jöjjön pár csodás hangulatú kép a lagzikról, amiket megszépített:

catherine 1 catherine 2 borsó csokorral

És ha már szépítés, Évinek is ilyen kreatív hobbija van! Group Account Directorunk ugyanis kb. 13 éves kora óta rajzolgat és készít ruhákat. Igaz, akkoriban az első modellje még a Barbie babája volt, akinek a legújabb kreációit titokban anyukája ruháiból ollózta össze. Azóta persze a módszerei sokat csiszolódtak, a rajztábla mellett most ilyen csodaságokat tervez:

20150228_212223 20150228_211923

De Timink is egy igazán csajos hobbit talált magának (ellensúlyozva a tényt, hogy nő létére Online Project Managerként fejlesztésekkel, specifikációkkal, wireframe rajzolással, bugokkal és feature-ökkel és mindhalálig tech kütyükkel foglalkozik): méghozzá a sportot és a reformkonyhát! És mivel online-osként természetesen eszébe sem jutott a saját kreálmányait és receptjeit kis füzetbe/word doksiba írogatni, inkább készített egy blogot róla (a Bajnokok reggelije bejegyzést külön linkeljük, mert… áh, csak készítsd el, imádni fogod).

A legőrültebb hobbija viszont biztos, hogy Szepónknak (ő nálunk a Head of Art) van! Ő ugyanis csupa sportos időtöltést szervez magának, de nem ám tápos, városi körülmények között… hanem nomád módra! Ilyenkor egyébként Szepó és a pasija akár 10 napra is képesek eltűnni a sportegyesületük többi tagjával, hogy vidáman evezzenek vadregényes vizeken (lehetőleg úgy, hogy közben az eső is szakad), barangoljanak egy téli erdőben (és aztán ott sátorozzanak!), vagy fussanak (mondjuk éjjeli tájékozódási versenyeken). A kalandos túrákon persze mindig vicces sztorik születnek, és olyan menő fotók is, mint ez:

575653_3880229258010_777788613_n
Fin.

+ There are no comments

Add yours