Óda az új vízforralóhoz

Óda az új vízforralóhoz


Apró, szinte jelentéktelen dolognak tűnik. Ott áll a sarokban és nem szól egy szót sem. Nem kotyog bele semmibe. Egyszerűen csak kotyog. Nem forral semmit, mégis forral. Persze nem úgy. Nem forral ellenünk semmit. És ez nagyon kedves tőle. Nem ellenünk, hanem értünk van. Aki nincs ellenünk, az velünk van. A szinte láthatatlan, diszkréten hallható, összességében mégis halhatatlan, csendes kolléga, aki nélkül, mégis, sőt: MÉGIS, nem lehetne semmi. Például nem indulhatna el a nap. Vagy nem végződhetne. És egyáltalán. Nem lehetne nap.

Olyan, mint a fociban egy jó labdaszerző, szűrő középpályás: csak akkor tudjuk, hogy van, ha nincs a helyén. Vagy, mint egy basszusgitáros, aki csak akkor tűnik fel, ha rosszul játszik.

Nem sarkos, nem tolakodóan vagy rikítóan színes; diszkrét, szolid és áramvonalas. Szerethető. Felhasználóbarát. Az új barátunk.

Üdvözöljük a Brightly Kreatív részleg irodájának sarkában mindennapjaink hűséges társát, szárnyaló gondolataink hűséges és mindig tettre kész Sancho Panzáját, az új vízforralót.

+ There are no comments

Add yours